Hængende øvre øjenlåg

Med alderen får mange hængende eller tunge øvre øjenlåg. Bliver det rigtig slemt kan det ligefrem påvirke synet ved at hænge ned som en skygge i den øvre del af synsfeltet.

Behandlingen retter sig efter den måde problemet fremtræder på. Hvis der kun er tale om et overskud af løs og slap nedhængende hud, kan man nøjes med at fjerne dette hudoverskud.

Ofte er der også tale om, at noget af det fedtvæv, der ligger omkring øjet buler frem, fordi det bindevæv, der skulle holde det på plads er blevet slapt. Så må det frembulende fedtvæv fjernes og bindevævet strammes op.

Nogle gange er der tale om, at den muskel, som løfter det øverste øjenlåg er for slap – eller den har dårligt fat, hvor den hæfter sig i øjenlåget. Så må musklen forkortes passende, eller tilhæftningen på forstærkes.
Det kræver en undersøgelse af den enkelte at få klarlagt, hvordan problemet er sammensat, så der kan planlægges den rigtige operation.

I alle tilfælde er der tale om et kirurgisk indgreb, men der vil som regel kun blive tale om helt ubetydelige ar, som efter kort tid meget svære at få øje på.

Sundhedsforsikring

Du kan hos os bruge din sundhedsforsikring til behandling af bl.a.:

  • Skelen
  • Tårevejslidelser
  • Ptose (hængende øjenlåg)
  • Øjenbrynsløft
  • og meget andet

Du skal ALTID først have kontaktet dit forsikringsselskab inden du kontakter os for tid til konsultation eller behandling.

Ved bestilling af konsultation hos os, skal du oplyse dit skadenummer fra din sundhedsforsikring.

Kongevejsklinikken | Kongevej 63 | 6400 Sønderborg | 7442 1340
Der opstod en fejl

Der opstod en fejl

Hvad er der galt?

En fejl opstod under afviklingen af dette script. Noget fungerer ikke korrekt.

Hvordan kan jeg løse problemet?

Åben filen system/logs/error.log og find den tilhørende fejlmeddelelse (som regel den sidste). Du kan også tilføje den følgende linje til den lokale konfiguration og opdatere denne side:

$GLOBALS['TL_CONFIG']['displayErrors'] = true;

Men vær venligst opmærksom på at alle vil kunne se fejlmeddelelser på dit website, hvilket kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Fortæl mig mere

The script execution stopped, because something does not work properly. The actual error message is hidden by this notice for security reasons and can be found in the system/logs/error.log file (see above). If you do not understand the error message or do not know how to fix the problem, search the Contao FAQs or visit the Contao support page.

For at tilpasse denne notits, opret en skabelon fil kaldet templates/be_error.html5.